2016. február 5., péntek

Évi közgyűlés

Magyarkanizsa, Cnesa pincéje

2016. február 5., péntek

18:30

Esemény a Facebookon

Szeretettel várjuk a Természetjáró Egyesület minden tagját, valamint a túrázás, a környezetvédelem és a természet iránt érdeklődő személyeket.

Napirend:
1) Rendkívüli tisztújítás
(az elnökség egy tagjának megválasztása)

2) A 2015-ös zárszámadás elfogadása
3) Visszatekintés az Egyesület elmúlt tíz évére
4) A 2016-os eseménynaptár ismertetése, megvitatása és elfogadása
 

Az esemény leírása:
Közel hatvan fővel megtartotta a Természetjáró Egyesület a rendes évi közgyűlését. Sajnos jelenléti ívet nem vezettünk, fényképeket nem készítettünk - a hibáinkból tanulunk.

1) Bata Rózsa elfoglaltsága miatt nem tudta vállalni a további munkát, ezért helyette egyhangúlag Losonci Zoltánt választották meg a jelenlevők.
Az új öt tagú elnökség: Huszta Erzsébet (elnök), Danyi Zsuzsanna, Berec Sándor, Losonci Zoltán és Körmöci Zoltán 
A régi három tagú felügyelő (vagy ellneőrző) bizottság: Bödő Sándor, Kovács Bicskei Gábor és Ostojin Olivér.

2) A felügyelő bizottság legutolsó ülésén csak Kovács Bicskei Gábor és Ostojin Olivér volt jelen, ezért Gábor ismertette a bizottság jelentését:
- az Egyesület 2015-ben is a törvényekkel összhangban végezte tevékenyéségt, minden számlát kifizetett, adóssága nincs. Az Önkormányzattól kapott 60.000 dináros donációból sikeresen megvalósította a tervezett akcióit.

3) Az elmúlt években készült bemutatókból (2006-2012) és videókból vetítettünk le néhányat. Ezek megtalálhatók itt (fotók, bemutatók) és itt (video) is.

4) Huszta Erzsébet és Berec Sándor ismertette a 2016-os eseménynaptárt, kiemelve két közeli, előre nem tervezett akciót: 2016. február 6., szombat: Gyalogtúra a Velebiti-tó körül és 2016. február 7., vasárnap: Takarítás a Szelevényi erdőben. Sziveri Zoltán pár szót szólt a február 20-i Mecseki túráról.
A Világjáró nászutasok plakátja a helyszínen kihelyezésre került, Oromra és Oromhegyesre pedig Hubai Rózsa és Vörös Tamás vitték el. Horgosra Calbert Károlynak e-mailban lett elküldve. Az előadás február 27-én, szombaton Magyarkanizsán
lesz a városháza nagytermében.

Az összejövetel 19:50-kor ért véget.

A közgyűlés az Új Kanizsai Újságban (2016.02.11.):